vrijdag 12 maart 2010

Rondje Baarle Nassau

Vanmiddag een 'snippermiddag' gepakt om een tochtje te gaan maken met de 'vrijdagmiddagploeg'van TC Waalwijk. Dit zijn 'vutters' 65+'ers (maar dat kun je bijna niet zien hoor) die elke vrijdagmiddag-weer of geen weer-,een tochtje gaan maken.


Bij het schoenenmuseum van Waalwijk aangekomen om 12.30 uur. Dit is de vaste vertrekplaats van onze club. Je moet wel altijd op tijd zijn, want anders zijn die gasten al weg. En gelijk hebben ze want 'tijd is tijd'.
Na overleg werd besloten om een rondje Baarle Nassau te gaan doen.
Hieronder het kaartje hiervan. Klik erop voor vergroting.


We begonnen met 6 renners redelijk rustig. Gelukkig maar, want ik voelde de beentjes nog van gisteravond. Toen hadden we met een groepje een klein rondje gereden van ruim 40 km. Met een gemiddelde van 30+.

Nu dus wat rustiger gestart. Af en toe wat kopwerk gedaan, zodat de hartslag wat langere tijd boven de 150 bpm kwam. Dit is na dik 1000 km 'duurwerk' niet verkeerd denk ik. Je zult rond deze periode wat snelheid en hardheid moeten gaan trainen. Immers over een paar weken komen de eerste toertochten alweer met de venijnige 'klimmetjes' erin.

Na zo'n 55 km in Baarle Nassau aangekomen. Die mannnen komen daar bijna wekelijks en zijn daar 'kind aan huis'. Dat kun je ook wel zien want ze rijden zo hun fiets het restaurant binnen en parkeren deze op de gang.
Hier pakken we een lekker bakske koffie en na wat 'fietsgeleuter' springen we weer op de fiets.

Nog ff lekker tempo gemaakt zodat we rond 16.00 uur thuis waren met een voldaan gevoel. 92 km met een gemiddelde van 29.4 km/u

Geen opmerkingen:

Een reactie posten