zondag 13 februari 2011

'Gespot' bij RTL4 weerbericht.

Vandaag hebben we met TC Waalwijk een heerlijk rondje Lennisheuvel gefietst. Door de mist is het nog aardig fris deze morgen. Om 09.30 uur 'peddelen' we in een rustig tempo 'richting de koffie'.

Wanneer we ter hoogte van Vught zijn staat een wat ouder vrouwtje vanuit de verte ons te fotograferen. Zoals altijd worden er dan wat leuke opmerkingen geroepen bij zulke momenten vanuit de groep. wel netjes natuurlijk .....

Na zo'n 45 km pakken we een heerlijk bakkie koffie bij 'De Gerritshoeve' in Oisterwijk. Zoals altijd moet ik me na 'het bakske' dan haasten met het aankleden. Als je niet uitkijkt zijn die gasten al weer weg en kun je jezelf 'het apezuur' rijden om het gat dicht te rijden.

Na de pauze gaat het tempo rap omhoog, dit levert weer het nodige gemopper op vanuit het peloton. We zijn immers nog in de 'wintertraining'. Maar het verschil onderling is vrij groot dus het 'aan de snelheid houden' blijft elke keer weer lastig....

We komen thuis met zo'n 29 km/u gemiddeld en we zijn met z'n allen weer lekker bezig geweest vandaag. In het RTL-weerbericht van 18.00 uur blijkt dat we zelfs op TV zijn geweest.
Het vrouwtje heeft de betreffende foto van vanmorgen opgestuurd naar Peter Timofeef.

Dus 'ons fietscluppie' is vandaag positief in het nieuws.....zo kan het ook!!!!

1 opmerking: